بیمه تکمیلی سال 1401- 1402 (آتیه سازان حافظ)

با سلام و احترام

بدینوسیله تعهدات بیمه تکمیلی دانشگاه در دو طرح "الف" و "ب" با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ حضورتان ارسال می گردد. لازم به ذکر است طرح "الف" با تعهدات بالاتر با نرخ 200 هزار تومان و طرح "ب" با تعهدات سال گذشته با مبلغ 153 هزار تومان مصوب شده است. در صورتی که طرح انتخابی شما طرح "الف" است خواهشمند است مراتب را تا تاریخ 10 / 08 / 1401 از طریق تکمیل فرم پیوست و تحویل آن به ستاد رفاهی دانشگاه اقدام نمایید. در غیر این صورت طرح "ب" به صورت پیش فرض انتخاب می شود. لازم به ذکر است در صورتی که افراد تحت تبعی تغییر یافته و یا قصد انصراف دارید خواهشمند است فرم تغییرات را تکمیل کرده و به ستاد رفاهی دانشگاه تحویل دهند.

در پایان به استحضار می رساند که به یاری خداوند متعال، شورای رفاهی دانشگاه قصد دارد در سال جدید تسهیلاتی برای همکاران محترم که تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان هستند قائل شود که این امر پس از تامین بودجه به اطلاع همکاران محترم رسانده می شود.

طرح الف (فایل PDF)

طرح ب (فایل PDF)

فرم های درخواست تغییر و جابجایی (فایل PDF)